Disney хоче випустити ще 4 фільми «Зоряних воєн»
Категорія
Культура
Дата публікації

Disney хоче випустити ще 4 фільми «Зоряних воєн»

Disney хоче випустити ще 4 фільми «Зоряних воєн»
Джерело:  BBC

Популярна американська кіностудія Walt Disney Company хоче випустити на екрани ще мінімум чотири фільми з циклу «Зоряні війни», повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на  ВВС.


«Зараз на різних стадіях підготовки та створення знаходяться п'ять фільмів з циклу« Зоряні війни», чотири нових, якщо не враховувати сьомий епізод «Пробудження сили». Після цього будуть нові стрічки, я не знаю, скільки, я не знаю, як часто», - заявив глава Walt Disney Company.


Прем'єра чергової серії циклу, фільму «Зоряні війни. Епізод VIII», відбудеться 15 грудня 2017 року. Спочатку він повинен був вийти на екрани США 26 травня 2017 року. На грудень 2016 запланований реліз фільму «Зоряні війни: Вигнанець» (Star Wars: Rogue One), який стане сюжетним відгалуженням саги і формально буде восьмим епізодом.


У 2018 році має відбудуться прем'єра ще одного фільму, який стане відгалуженням циклу, в ньому головним героєм стане Хан Соло. У 2019 вийде на екрани дев'ятий епізод циклу.


Раніше повідомлялося, що сьомий епізод кіносаги  «Зоряні війни»  став абсолютним рекордсменом за зборами в американському прокаті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?