Гороскоп на п'ятницу, 29 січня
Категорія
Культура
Дата публікації

Гороскоп на п'ятницу, 29 січня

Гороскоп на п'ятницу, 29 січня
Джерело:  online.ua

Риби

Рибам потрібно зробити акцент на послідовному логічному мисленні. Небажані багатослівність, скритність, розсіяність. Несподівана новина може звернути вашу увагу на потенційну загрозу, яку бажано усунути негайно. Сьогодні багато що відбувається в межах інформаційного простору. Якщо ви вчасно вживете потрібних заходів, проблема не перейде в подієву площину. Може стати актуальним правовий аспект, закон, документ, звістка від друга. Корисно бути в курсі останніх оновлень.


Водолій

У Водоліїв сьогодні відмінні позиції. Обставини сприяють розкриттю ваших індивідуальних талантів і переваг, одночасно обіцяючи вам серйозну підтримку з боку. Є всі шанси перемогти в чесному змаганні. Тимчасово позбавити вас рівноваги може несподівана новина, недоречна думка. Варто свідомо уникати провокаційних думок про поразку і відволікаючих моментів. Зміцнити самовладання допоможуть дихальні вправи та тренінги, спрямовані на концентрацію і дисципліну мислення.


Козеріг

Козерогам важливо взяти вірний тон у спілкуванні з начальством і (або) підлеглими, з партнерами, старшими родичами, впливовими особами, представниками організацій. Можливий обмін важливими діловими листами, цікавими пропозиціями, короткий тест на компетентність, робота з документами. Непроста розмова може відбутися з партнером по шлюбу, особистим лікарем, представником ваших інтересів в інстанціях. Варто контролювати емоції, слідувати етикету, спокійно приймати конструктивну критику.


Стрілець

Стрільці можуть виявитися вельми запитані як фахівці у тій чи іншій галузі. Оточуючим може знадобитися ваша зважена об'єктивна думка, особистий досвід, неупереджена експертна оцінка. Ви посилите позитивне враження від себе, якщо зумієте коротко і по суті відповісти на будь-яке складне, актуальне, провокаційне запитання. Друзі сьогодні схильні цінувати вас не тільки як грамотного професіонала, але і як серйозну надійну людину, на обіцянки якої можна покластися.


Скорпіон

Скорпіонам варто відволіктися від своїх проблем, проявити більше інтересу до подій у світі і в близькому оточенні. Це хороший день для обговорення актуальних новин, для цікавої дискусії. Продуктивне спілкування може стати відмінною формою відпочинку. Можливо також, ви поринете в читання або в серфінг по мережевому простору. Можливі короткі труднощі і сюрпризи у дорозі, в роботі комунікаційних каналів, електроніки. Непорозуміння будуть подолані швидше, якщо ви мислите логічно і системно.


Терези

Хороший день для Терезів, у яких на першому плані навчання, подорож, робота з потоками інформації, масивами даних. Насичена доба чекає програмістів, адміністраторів, організаторів заходів. Конструктивне спілкування очікується не тільки в діловій, але і в особистій сфері. Можлива чесна розмова з близькими. Багатьох Терезів порадує розуміння їхніх захоплень коханою людиною, можливість обговорити плани на майбутнє, відвідати спільних друзів. Батькам варто поцікавитися думками підростаючого покоління.


Діва

Діви можуть зробити черговий крок у виконанні довгострокового плану. День підходить для оновлення системи грошових розрахунків, наприклад, переведення регулярних платежів в електронну форму. Можна зайнятися оформленням документів, пов'язаних з нерухомістю, навчанням, виїздом за межі країни, зробити переоцінку цінностей, включаючи інтелектуальну власність. Можливі оригінальні придбання, в числі покупок можуть бути останні новинки (гаджети, програми). Принесе користь відвідування сайтів новин.


Лев

Левів чекає інформаційно насичений день. Вдало пройдуть переговори, увінчаються успіхом поїздки, прогулянки, пошуки. Варто серйозніше поставитися до знайомств. Контакти, зав'язані в цю добу, мають непоганий потенціал, нові знайомі викликають інтерес і вселяють довіру. Можливо, ви знайдете вірного партнера, друга або наставника. Зірки підказують, що продовження діалогу може вимагати додаткового часу. Не варто форсувати такі відносини, поспішно скорочуючи психологічну дистанцію.


Рак

Ракам належить активно контактувати з нагальних приводів зі старим і новим оточенням. Можливі цікаві знайомства, пошуки роботи або особистого щастя через різні агентства і мережеві ресурси. На першому місці для багатьох представників знаку буде спілкування з близькими, з партнером по шлюбу. День важливий для Раків, що займаються нерухомістю, інтер'єром приміщень, консультуванням та іншими послугами на дому, для репетиторів, соціальних працівників, для тих, хто працює з дому віддалено або позаштатно.


Близнюки

День обіцяє Близнюкам цікаві знахідки, нову інформацію. Можна уточнити програму навчання, подорожі, якої-небудь експериментальної програми. Є можливість внести більше ясності в подружні відносини, в розподіл обов'язків в діловому союзі. Творчі натури можуть отримати нове замовлення або пропозицію, зареєструватися в кадровому агентстві. Може мати несподіваний ефект розмова з другом, близькою людиною. Можуть змінитися плани у зв'язку з нововведеннями в житті дітей, в системі платежів.


Тілець

Тельцям варто підтримати дружні стосунки з колегами. Можна зробити менш формальним спілкування з начальством, завести знайомих в інстанціях. Комунікабельність дозволить додати до наявних офіційних повноважень додаткові можливості, наприклад, мати швидкий доступ до останніх новин, уникнути бюрократичних зволікань. День підходить для відвідування дизайнерського бюро, транспортного агентства, стоматологічної або косметичної клініки, для вивчення оновлених і доповнених інструкцій.


Овен

У центрі уваги Овнів можуть виявитися різні домовленості, обмінні операції, переговори. Можливо, будуть внесені зміни до укладених раніше угоди. У нових договорах варто ретельно прописати пункти з розділення відповідальності, правил безпеки, відшкодування можливих збитків. Можлива допомога з боку друга, підтримка від неформальної організації, колективу, профспілки. У проблемній ситуації може знадобитися допомога адвоката, юридична консультація, візит до нотаріуса.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?