Майстри Hamann представили свої версії BMW X4 і X6 (8 фото)
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

Майстри Hamann представили свої версії BMW X4 і X6 (8 фото)

Майстри Hamann представили свої версії BMW X4 і X6 (8 фото)
Джерело:  Мотор.ru

Німецькі фахівці тюнінг-ательє Hamann представили два нові спорт-пакети для BMW X4 і X6. Обидва набори включають в себе додаткові елементи обважування кузова і доопрацювання технічної начинки, пише Мотор.

Для BMW X4 в компанії підготували нові бампери, накладки на пороги кузова, задній спойлер і спортивну випускну систему з чотирма випускними патрубками, а також занижену підвіску і 21-дюймові колісні диски.


Наразі ательє пропонує збільшити віддачу дизельних моторів у версіях xDrive 20d і xDrive 35d. У першому випадку потужність зросте з 190 до 231 сили, а в другому - з 313 до 381 сили.


Крім того, тюнери пропонують доопрацювати кросовер X6 M50D. Для моделі доступний новий обвіс «wide-body» з розширеними колісними арками, карбоновий капот, 23-дюймові колісні диски і фірмова випускна система, гучність якої можна регулювати за допомогою спеціального додатка для смартфона.


Віддача трилітрового шестициліндрового дизеля версії X6 M50D за рахунок перепрограмування блоку управління агрегатом збільшиться з 381 до 462 сил. Динамічні характеристики новинки поки не уточнюються.


Звичайний X6 M50D набирає "сотню" за 5,2 секунди. Його максимальна швидкість обмежена електронікою на 250 кілометрах на годину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?