Анджеліна Джолі не хоче, щоб її діти ставали акторами
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Анджеліна Джолі не хоче, щоб її діти ставали акторами

Анджеліна Джолі не хоче, щоб її діти ставали акторами
Джерело:  попкорнnews

Анджеліна Джолі активно залучає дітей до своїх кінопроектів. Її дочка Вів'єн знімалася разом зі знаменитою мамою в картині «Малефісент», а Пакс, Нокс, Шайло і Захара працювали над озвученням мультфільму «Кунг-фу Панда 3». Однак Енджі не хоче, щоб діти пішли по її стопах, пише Popcornnews.ru.

У недавньому інтерв'ю 40-річна актриса розповіла про те, як було працювати з дітьми над створенням «Кунг-фу Панди». «Це було дуже весело, - зізналася Джолі. - Було так мило бачити, що вони сприйняли це дуже серйозно. Вони прийшли і сказали: «Не знаю, чи зможу я це зробити. Не впевнений, що зможу». І коли ми почали розмовляти на цю тему, я зрозуміла, що ці зовсім прості речі вони сприймають дуже серйозно. Як справжню роботу. Вони хочуть зробити все правильно, не бажають виконувати роботу погано».
На питання про те, чи хочуть діти пов'язати своє життя з акторською кар'єрою, Анджеліна відповіла: «Сподіваюся, що ні. Ми завжди говорили, що якщо вони все ж вирішать стати акторами, то, сподіваюся, спочатку все ж спробують себе в чомусь іншому».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?