Фотошпигуни зазняли наступника Fiat Punto
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

Фотошпигуни зазняли наступника Fiat Punto

Фотошпигуни зазняли наступника Fiat Punto
Джерело:  Мотор.ru

У Мережі з'явилися перші шпигунські знімки компактного хетчбека, який прийде на зміну Fiat Punto. Тестовий прототип сфотографували під час дорожніх випробувань в США, пише Мотор.
Автомобіль носить заводський індекс X6H. Як називатиметься серійна версія, невідомо. Розробка автомобіля ведеться в Бразилії, і він, ймовірно, буде побудований на подовженій платформі моделей Palio і Uno. За розмірами хетчбек буде порівнянний з нинішнім Punto. При цьому зовні машина нагадуватиме новий седан Tipo (Aegea).


До лінійки двигунів може увійти 1,4-літровий "атмосферник" потужністю 100 кінських сил, а також 138-сильний 1,8-літровий дизель, який встановлюється на новий пікап Fiat Toro.


Інші подробиці про новий Fiat Punto з'являться протягом року. Прем'єра машини, імовірно, пройде в кінці 2016-го або на початку 2017 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?