Жебрівський розповів про контрольовані сім'єю Януковича підприємства
Категорія
Економіка
Дата публікації

Жебрівський розповів про контрольовані сім'єю Януковича підприємства

Жебрівський розповів про контрольовані сім'єю Януковича підприємства
Джерело:  Gazeta.ua

Глава Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський розповів в інтерв'ю про те, що відбувається з підприємствами сім'ї екс-президента-утікача Януковича в регіоні, передає ONLINE.UA з посиланням на Gazeta.ua.
"Підприємств, де Олександр Янукович безпосередньо є власником, на нашій території немає. Але досі в Донбасенерго є контрольована ним частка. Про це всі знають, Служба безпеки - теж. Однак не можемо забрати "з революційної доцільності". Як це все зробити юридично?", - сказав глава Донецької ОВЦА.
Жебрівський зазначив, що станом на сьогодні Олександр Янукович має опосередкований вплив на збагачувальні фабрики і Донбасенерго.
"Ми знаємо, що деякі серйозні бізнесмени записані чисто номінально, але довести це дуже важко. У всіх цих напрямках працюємо разом з правоохоронними органами", - додав політик.
Нагадаємо, журналісти в Ростові відшукали будинок, в якому живе Янукович.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?