Принцеса Крістіна програла битву за уникнення судового розгляду
Категорія
Світ
Дата публікації

Принцеса Крістіна програла битву за уникнення судового розгляду

Принцеса Крістіна програла битву за уникнення судового розгляду
Джерело:  Associated Press

Принцеса Іспанії Крістіна програла юридичну битву за можливість уникнути суду за ухилення від сплати податків. В наступному місяці вона повинна буде свідчити в суді за звинуваченнями в корупції за участю її чоловіка і 16 інших підсудних, постановила колегія суддів у п'ятницю, 29 січня, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на AP.
Адвокати сестри короля Філіпа VI, прокурор і державний адвокат, що представляє іспанські податкові органи, раніше цього місяця сказали, що звинувачення проти Крістіни мають бути відкинуті, оскільки урядовці погодилися, що вона не здійснювала ніяких злочинів і максимум, що їй має загрожувати, це адміністративний штраф за ухилення від сплати податків.
Але, згідно із заявою, суд не згоден. Це означає, що 50-річній Христині загрожує позбавлення волі строком до восьми років за звинувачення за двома пунктами про податкове шахрайство. Їй пред'явлена ​​несплата податків на особисті витрати, виплачені агентством нерухомості, яким вона володіла разом з її чоловіком.
Судді зрештою стали на бік слідчого судді, який чотири роки розслідував справу і ухвалив, що представлених приватною групою з боротьби з корупцією Manos Limpias (Чисті руки) доказів достатньо, її можна судити.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?