Ле Пен висловила надію на швидкий розпад Євросоюзу
Категорія
Світ
Дата публікації

Ле Пен висловила надію на швидкий розпад Євросоюзу

Ле Пен висловила надію на швидкий розпад Євросоюзу

Права політична група Європарламенту "Європа націй і свобод" провела в Мілані перший з'їзд за участю делегатів з 8 країн, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Європейську правду.
Гасло з'їзду - "Вільна, сильна - інша Європа можлива". Господарем зустрічі виступив лідер правої партії Італії Ліга Півночі Маттео Сальвіні.
Глава Національного фронту Франції Марін Ле Пен, відома своєю проросійською позицією, під час з'їзду заявила, що нарешті "Шенген помер", і висловила надію, що Євросоюз теж скоро розпадеться.
За словами французького політика, масова міграція призводить лише до зубожіння європейських народів і втрати ними своєї цивілізованості. Її підтримав лідер італійських націоналістів, назвавши потік мігрантів до Європи "організованим актом заради отримання нових рабів" і закликавши посилити прикордонний контроль.
"Те, що Швеція вирішила вислати 80000 прохачів притулку, означає, що Шенгену настав кінець", - зазначив Сальвіні.
Раніше повідомлялося, що Європейський союз не розглядає можливість припинення дії Шенгенської угоди у зв'язку з міграційною кризою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?