Президент США хоче посилити боротьбу з ІДІЛ
Категорія
Світ
Дата публікації

Президент США хоче посилити боротьбу з ІДІЛ

Президент США хоче посилити боротьбу з ІДІЛ

Президент США Барак Обама доручив Раді національної безпеки США збільшити зусилля в боротьбі з терористичною мережею Ісламської держави в Лівії та інших країнах, де діють терористи, передає ONLINE.UA з посиланням на  прес-службу  Білого Дому.
"Президент підкреслив, що США і надалі протистоятиме ІДІЛ в будь-якій країні, де це необхідно. Відзначаючи, що філії ІДІЛ та інші екстремісти намагаються знайти притулок в районах з обмеженим чи поганим управлінням, президент доручив своїй команді національної безпеки продовжити зусилля щодо зміцнення керівництва і підтримки поточних зусиль по боротьбі з тероризмом в Лівії та інших країнах, де ІДІЛ прагне забезпечити свою присутність", - йдеться в повідомленні.
Нагадаємо, американський мільярдер Дональд Трамп звинуватив президента США Барака Обаму в тому, що той своїми діями сприяв створенню терористичного угрупування Ісламська держава.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?