Німецька прокуратура розкрила справу російськомовної дівчинки Лізи
Категорія
Світ
Дата публікації

Німецька прокуратура розкрила справу російськомовної дівчинки Лізи

Німецька прокуратура розкрила справу російськомовної дівчинки Лізи

У Німеччині завершили розслідування справи російськомовної 13-річної дівчинки Лізи з Берліна, історію якої російські ЗМІ використовували для пропаганди, заявивши про її згвалтування мігрантами, передає ONLINE.UA з посиланням на Європейську правду.
Представник прокуратури Мартін Штельтнер розповів, що дівчинка ховалася у знайомих через страх перед батьками, а всю історію вигадала. Протягом 30 годин відсутності дівчати не були здійснені "ні згвалтування, ні взагалі будь-які сексуальні дії". За словами Штельтнера, з'ясувати всі обставини історії вдалося на основі відстеження мобільного телефону дівчинки.
"Ми змогли встановити особу 19-річного хлопця. У його квартирі ми знайшли речі дівчини і опитали його з приводу інциденту", - повідомив представник прокуратури.
За даними прокуратури, 11 січня Ліза ховалася вдома у хлопця і його матері від своїх батьків, яких викликали в школу, щоб повідомити про якісь проблеми дівчинки.
"Через страх перед батьками вона сховалася від них і залишилася на ніч. Не було ніяких натяків на сексуальні злочини. Проти чоловіка ніяких звинувачень не висувається, тому що він був лише свідком", - повідомив Штельтнер.
Нагадаємо, німецький адвокат подав позов на журналіста російського Першого каналу, який розповів про історію «згвалтування» в Берліні 13-річної російськомовної дівчинки біженцями з арабських країн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?