Децентралізація є грошовим забезпеченням реформ - Порошенко
Категорія
Політика
Дата публікації

Децентралізація є грошовим забезпеченням реформ - Порошенко

Децентралізація є грошовим забезпеченням реформ - Порошенко

Президент України Петро Порошенко відвідав Рівненську область для участі у відкритті лікувального корпусу Володимирецької центральної районної лікарні, передає ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
Під час виступу глава держави розповів про децентралізацію, зазначивши, що війна не є причиною відсутності реформ в Україні.
«Це не означає, що війна - це причина відсутності реформ. Саме тому ми розпочали фантастичну реформу, яка називається децентралізація. Це означає, що не треба більше їздити до Києва світом і питати дозволу, як жити в територіальних громадах», - сказав Порошенко.
«Децентралізація - це не просто декларація про те, що територіальним громадам надається право вирішувати, як їм жити далі, а це і ще грошове забезпечення реформ», - зазначив президент.
Нагадаємо, КСУ розглядає справу щодо «наступної чергової сесії» парламенту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?