Німеччина не вестиме переговори з ІДІЛ
Категорія
Світ
Дата публікації

Німеччина не вестиме переговори з ІДІЛ

Німеччина не вестиме переговори з ІДІЛ
Джерело:  Укрінформ

Офіційний представник МЗС Німеччини Мартін Шефер заявив, що його країна не має наміру вступати в які-небудь переговори з терористами Ісламської держави, передає ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.
«Тут, і зараз, і сьогодні взагалі немає ніяких причин говорити з ІДІЛ», - сказав дипломат. Так він відповів на прохання прокоментувати недавнє висловлювання голови Мюнхенській конференції з безпеки Вольфганга Ішингера про те, що «треба говорити і зі злом теж».
Шефер також заявив про повну підтримку Берліном переговорів щодо Сирії. «Було б добре, якби переговори змогли відбутися. Ми, особисто міністр, будемо боротися за те, щоб ці переговори не були заблоковані, а відбулися», - сказав він.
Як повідомлялося, опозиція Сирії стверджує, що не буде присутньою на переговорах про політичне врегулювання війни в країні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?