На Донбас повернули «керівника МВС ДНР»
Категорія
Політика
Дата публікації

На Донбас повернули «керівника МВС ДНР»

На Донбас повернули «керівника МВС ДНР»

Правоохоронні органи не пустили в Туапсе Ігоря Мельникова. Його затримали і повернули назад на Донбасс, повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на  Facebook  начальника ГУ Національної поліції в Донецькій області В'ячеслава Аброськіна.
"Дивовижне поруч. Наприкінці січня Ігор Мельников, один з керівників міністерства внутрішніх справ ДНР », виїхав до сусідньої країни, як вважають «лідери ДНР», партнера «молодої республіки». Але при в'їзді в Туапсе, на одному із пунктів пропуску представники РФ, «партнери» протримали «республіканців» на дорозі більше п'яти годин. Потім, як у звичайного терориста, біля будівлі УВС Туапсе взяли пояснення, дактилоскопіювали і відправили геть, на простори фейкові республіки. Чорти повинні знати своє місце », - написав голова обласної поліції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?