Продовжили термін дії перепусток у зону АТО
Категорія
Політика
Дата публікації

Продовжили термін дії перепусток у зону АТО

Продовжили термін дії перепусток у зону АТО

Продовжили термін дії перепусток на лінії зіткнення Луганської та Донецької областей, повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на прес-служба  Луганської областної військово-цивільної адміністраці ї.


"Службою безпеки України та Державною прикордонною службою України продовжено термін дії дозволів на перетин лінії зіткнення, відновлений 1 січня цього року. Всі громадяни, які вже мають дозволи і не порушували порядок в'їзду на контрольовану територію та виїзду з неї, будуть перетинати лінію зіткнення без додаткового переоформлення та подачі заявок протягом поточного року", - йдеться у повідомленні.


Також, при пред'явленні документів, що засвідчують особу, а іноземцям та особам без громадянства - паспортний документ, або документ, що його замінює, а також внесення даних про таку особу в електронний реєстр, мають право на вільне і безперешкодне перетинання лінії зіткнення через БП, КПВВ.


При цьому, перетин лінії зіткнення громадським пасажирським транспортом забороняється, за винятком нерегулярних перевезень для окремих організованих груп людей (біженців, дітей для оздоровлення та відпочинку), за відповідними дозволами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?