Українська околиця в Чікаго - найпривабливіший район в США
Категорія
Культура
Дата публікації

Українська околиця в Чікаго - найпривабливіший район в США

Українська околиця в Чікаго - найпривабливіший район в США
Джерело:  online.ua

Американським сайтом Redfin складено рейтинг найбільш привабливих районів в США у сфері нерухомості. Лідер - український округ в Чікаго, повідомляє  ONLINE.UA  з посиланням на  VIDIA.
Фахівці проаналізували 32 райони у різних містах США, грунтуючись на переглядах сторінок сайту та відгуках користувачів у другій половині 2015 року.
Агент нерухомості Ніко Ваутсінас описує українську околицю як спокійний район, який втім з чотирьох сторін межує з діловими районами і районами нічного життя.
"Для тих, хто хоче мати будинок для однієї сім'ї і в той же час насолоджуватися міським життям, локація - ідеальна", - говорить Ваутсінас.
Експерти також зазначають, що за останні кілька років найбільша комерційна вулиця української околиці - Chicago Avenue - продемонструвала справжній бум в появі нових магазинів, ресторанів і апартаментів

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?