Глава МЗС Канади приїде в Україну з офіційним візитом
Категорія
Політика
Дата публікації

Глава МЗС Канади приїде в Україну з офіційним візитом

Глава МЗС Канади приїде в Україну з офіційним візитом
Джерело:  Укрінформ

Глава МЗС Канади Стефан Діон прибуде в Україну на початку лютого. Цей візит сприятиме кращому розумінню канадським урядом України, повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на Укрінформ.
«В Україну їде дуже вдумливий, інтелектуальний, глибокий політик. У нього буде можливість самому скласти враження про те, що відбувається в Україні. Ми сподіваємося, що він привезе в Оттаву дуже чітке розуміння того, що зараз потрібно нашим двом державам», - розповів посол України в Канаді Андрій Шевченко.
За його словами, в ході візиту обговорюватимуться важливі аспекти співробітництва у сфері оборони, запуску зони вільної торгівлі та технічної допомоги Україні.
«Також буде детально обговорена тема Мінських угод. Цей візит дасть Діону глибоке і повне розуміння, на якому етапі перебуває їх реалізація. Під час нашої останньої зустрічі це питання викликало його посилений інтерес», - зазначив посол.
Раніше повідомлялося, що через снігову лавину в Канаді загинули люди.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?