За минулу добу було поранено двох українських військових
Категорія
Політика
Дата публікації

За минулу добу було поранено двох українських військових

За минулу добу було поранено двох українських військових

У зоні АТО за минулу добу жоден український військовий не загинув, але двоє отримали поранення, повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на УНІАН.
«За минулу добу в результаті бойових дій жоден військовий не загинув, але двоє воїнів отримали поранення... Це був підрив на розтяжці в районі Зайцевого», - повідомив представник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.
У районі Горлівки та Донецького аеропорта найбільше порушували режим припинення вогню. Там бойовики використовували стрілецьку зброю, великокаліберні кулемети і гранатомети.
Увечері 29 січня недалеко селища Зайцеве бойовики відкрили вогонь із заборонених мінометів калібром 82 мм і 120 мм. Біля Новгородського був зафіксований обстріл з БМП.
«На Маріупольському напрямку активізувалися ворожі снайпери. Їх зафіксували поблизу Мар'їнки і Красногорівки. Також бойовики порушили перемир'я, відкривши вогонь із стрілецької зброї поблизу Широкиного і Старогнатівки. Поблизу селища Гнутове бойовики знов застосували міномет калібром 82 міліметри», - додав Лисенко.
У Луганському напрямку неподалік Новозванівки бойовики стріляли по позиціях українських військових з гранатометів і мінометів калібром 82 мм.
Раніше повідомлялося, за добу терористи 38 разів обстріляли українські позиції (ранкове зведення).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?