Рішення щодо змін до Конституції буде 1 лютого - КСУ
Категорія
Політика
Дата публікації

Рішення щодо змін до Конституції буде 1 лютого - КСУ

Рішення щодо змін до Конституції буде 1 лютого - КСУ

У понеділок, 1 лютого, буде оприлюднено висновок щодо справі звернення Верховної Ради України щодо відповідності доопрацьованого законопроекту про внесення змін до Конституції України, повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на прес-службу Конституційного суду.
"В понеділок, 1 лютого, о 12:00 Конституційний Суд України офіційно оприлюднить наданий 30 січня висновок у справі за зверненням Верховної Ради України щодо відповідності доопрацьованого законопроекту про внесення змін до Конституції України (щодо правосуддя) (реєстр. №3524 в редакції від 26 січня 2016 року) вимогам статей 157 і 158 Конституції України (Постанова Верховної Ради України від 28 січня 2016 № 950-VIII)", - йдеться в повідомленні.
Нагадаємо, 28 січня Верховна Рада направила до Конституційного суду України законопроект президента про внесення змін до Основного Закону в частині правосуддя. Відповідне рішення підтримав 231 народний депутат.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?