Ніагарський водоспад хочуть перекрити на кілька років
Категорія
Культура
Дата публікації

Ніагарський водоспад хочуть перекрити на кілька років

Ніагарський водоспад хочуть перекрити на кілька років
Джерело:  The Buffalo News

Всесвітньо відомий Ніагарський водоспад можуть перекрити на три роки, щоб замінити два 115-річних мости, повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на The Buffalo News.
Представники адміністрації державних парків Нью-Йорка пропонують тимчасово «відключити» Ніагарський водоспад, щоб реконструювати мости, з яких туристи милуються цим дивом природи.
План передбачає відхилення течії річки Ніагари до водоспаду Хорсшу в Канаді, в результаті чого водоспад на американській території буде осушений.
Два туристичних мости, побудовані між 1900 і 1901 рр, надають пішоходам доступ до Гоут Айленду. Але вони руйнуються, тому з метою безпеки в 2004 році були встановлені тимчасові мотузкові мости.
У разі схвалення плану це буде другий випадок, коли водоспад буде закритий з американської сторони. Вперше водоспад «закривали» в 1969 році заради спорудження греблі, щоб запобігти регулярним обвалам ґрунту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?