Мег Райан зніме комедію про видавців
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Мег Райан зніме комедію про видавців

Мег Райан зніме комедію про видавців
Джерело:  Variety

Голлівудська зірка 90-х Мег Райан планує зняти романтичну комедію "Книга", повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на Variety.
Сюжет майбутнього фільму тримається в секреті. Відомо тільки те, що він розгортатиметься в світі видавців книг.
Сценарій до "Книги" пише Нора Ефрон. Разом з Райан вони раніше працювали над трьома стрічками, серед яких була і класична комедія "Вам лист". Ефрон тричі номінувалася на "Оскар" за кращий сценарій.
Це буде друга режисерська робота Райан. У минулому році вона дебютувала в цій якості зі стрічкою "Ітака", що оповідає про життя родини під час Другої Світової Війни. Одну з ключових ролей у картині зіграв Том Хенкс.
В останні роки кар'єра Райан перебуває в стані перезавантаження. З 2008 року вона перестала з'являтися на широких екранах. З тих пір вона знялася лише в кількох серіалах і намагається відродити свою колишню славу за рахунок режисерських робіт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?