Японія почне використовувати супутникову розвідку для пошуку людей
Категорія
Світ
Дата публікації

Японія почне використовувати супутникову розвідку для пошуку людей

Японія почне використовувати супутникову розвідку для пошуку людей
Джерело:  Еспресо

Влада Японії заявила про свій намір використовувати засоби супутникової розвідки для більш ефективного пошуку людей. Це може бути дуже корисним для звільнення заручників, пошуку зниклих та учасників бойових дій, передає  ONLINE.UA  з посиланням на  Еспрессо.TV.


Супутникова розвідка буде передавати зібрані дані в аналітичний центр, підконтрольний безпосередньо уряду. Крім пошуку конкретних людей, супутники-шпигуни також допоможуть контролювати переміщення злочинних угруповань і ситуацію на місці захоплення.


Створення системи на кшталт супутникової розвідки Японії не було можливим до розширення повноважень національної самооборони Японії в минулому році. На даний момент супутників-шпигунів всього 4, але в перебігу наступних восьми років їх стане вже 10.



Раніше  повідомлялося, що Японія запустила третій атомний реактор і почала  будувати  найбільшу плавучу електростанцію, що працює на енергії Сонця.


Також  публікувалася  інформація про те, що за підсумками 2015 Японія прийняла всього 27 біженців.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?