Греція починає новий раунд переговорів за програмою антикризових заходів
Категорія
Світ
Дата публікації

Греція починає новий раунд переговорів за програмою антикризових заходів

Греція починає новий раунд переговорів за програмою антикризових заходів
Джерело:  Associated Press

У більшості лівосторонній уряд Греції починає новий раунд переговорів з кредиторами за новою програмою антикризових заходів, на тлі гнівної реакції Союзу на пропоновані пенсійні реформи - ключовий момент переговорів, передає ONLINE.UA з посиланням на AP.
Представники європейських кредиторів Греції та Міжнародного валютного фонду повинні зустрітися з міністром фінансів країни в понеділок, 1 лютого. Грецькі чиновники кажуть, що наприкінці цього тижня буде перерва в переговорах, але поки неясно, як довго вона триватиме.
Після тиску з боку кредиторів уряд Греції взяв на себе зобов'язання переглянути пенсійну систему країни, яка, за їх визнанням, відживає свій вік. Але профспілки, які представляють розрізнені групи фермерів, поліції, рибалок та адвокатів, люто виступають проти проекту реформи і планують низку протестів і страйків на цьому тижні.
Нагадаємо, через численні порушення з охорони кордону Євросоюз розглядає можливість виключення Греції з Шенгенської зони, якщо вони не будуть виправлені.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?