Голландські поліцейські навчають орлів знищувати дрони
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Голландські поліцейські навчають орлів знищувати дрони

Голландські поліцейські навчають орлів знищувати дрони
Джерело:  The Verge

Гонка в боротьбі проти дронів тільки-но стала набагато серйозніше. У той час, як високотехнологічні фірми і правоохоронні органи експериментують з радіоперешкодами та іншими способами знищувати квадрокоптери, поліція Нідерландів знайшла більш просте рішення - орли, пише The Verge, повідомляє ONLINE.UA.
Правоохоронні органи країни об'єдналися з компанією, яка тренує хижих птахів, під назвою Guard From Above (Охорона понад), щоб дізнатися, чи можуть вони бути використані для безпечного перехоплення квадрокоптера.

Як можна побачити на відео, орел легко вихоплює DJI Phantom з повітря, проте неясно, чи небезпечно це для птаха. Кігті хижих птахів неймовірно гострі і вони з легкістю можуть роздрібнити кістки, але це не означає, що вони не руйнуються, а бутафорія з вуглецевого волокна, яка крутиться на повній швидкості, може легко розсікти людську плоть. Один ыз дресирувальників каже, що луска на ногах орла сприяє безпеці тварини, але також згадує можливість створення свого роду додаткового захисту для них.


Враховуючи кількість тварин, які, здається, інстинктивно намагаються знищити дрони (кенгуру, горили, гуси і собаки, і інші), можливо, у орлів скоро з'являться помічники.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?