Бійці АТО вимагали покарати винних у Іловайській трагедії (відео)
Категорія
Події
Дата публікації

Бійці АТО вимагали покарати винних у Іловайській трагедії (відео)

Бійці АТО вимагали покарати винних у Іловайській трагедії (відео)
Джерело:  5 канал

Ветерани війни на Сході, які в серпні 2014-го брали участь у боях за Іловайськ, вимагали покарати винних у трагедії, передає ONLINE.UA з посиланням на 5-й канал.
Бійці добровольчих батальйонів, Національної гвардії та інших силових підрозділів під Адміністрацією президента на годину заблокували обидва виходи з будівлі.
Активісти називають винними в Іловайській трагедії начальника Генштабу Віктора Муженка, колишнього міністра оборони Валерія Гелетея і екс-керівника сектора "Д", генерала армії Петра Литвина. Останнього добровольці звинувачують у здачі позицій, через що противник зміг зайти в тил сил АТО в Іловайську і створити котел.
За даними військової прокуратури ГПУ, в Іловайську загинули 366 українських військових, більше сотні потрапили в полон і 158 бійців пропали безвісти. За даними волонтерів, кількість загиблих воїнів сягає тисячі.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?