Позиції українських військових у зоні АТО продовжують обстрілювати (відео)
Категорія
Політика
Дата публікації

Позиції українських військових у зоні АТО продовжують обстрілювати (відео)

Позиції українських військових у зоні АТО продовжують обстрілювати (відео)

За минулу добу було зафіксовано 56 обстрілів лінії оборони з різних видів зброї. Найнапруженішою ситуація знову була неподалік Горлівки і в передмісті Донецька, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.
Противник застосував гранатомети різних систем і великокаліберні кулемети по опорних пунктах в Опитному, Авдіївці, Мар'їнці та шахті Бутівка. У районі Пісків також вівся вогонь з мінометів.
Неподалік Горлівки по позиціях українських військових були використані гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецька зброя, ворог усе частіше вдається до мінометних обстрілів.
Опорні пункти в Зайцевому і Майорську 6 раз були обстріляні з мінометів калібру 120-мм, забороненого Мінськими домовленостями. В зв'язку з тим, що вночі противник посилив обстріли Зайцевого і вів вогонь з різних вогневих позицій декількома мінометними розрахунками, керівництво сил АТО в Донецькій і Луганській областях для забезпечення безпеки жителів змушено оголосити про тимчасове закриття КПП на в'їзд/виїзд до міста.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?