Кіпр ратифікував асоціацію Україна-ЄС
Категорія
Політика
Дата публікації

Кіпр ратифікував асоціацію Україна-ЄС

Кіпр ратифікував асоціацію Україна-ЄС
Джерело:  Укрінформ

Голова Представництва ЄС в Україні Ян Томбінськи повідомив, що Кіпр передав ратифікаційні документи щодо Угоди про асоціацію України та ЄС до Ради Євросоюзу. Очікується, що скоро документи передасть і Бельгія. Нідерланди приймуть остаточне рішення про асоціацію на референдумі в квітні, передає ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.
"Закінчення ратифікації - це передача ратифікаційних інструментів. Кіпр вчора (1 лютого, - Ред.) передав ратифікаційні документи", - сказав Томбінськи.
За його словами, найближчим часом ратифікаційні грамоти до Ради ЄС повинна передати Бельгія, яка ратифікувала Угоду про асоціацію Україна-ЄС у грудні минулого року.
Остаточне рішення, зазначив дипломат, повинні прийняти Нідерланди, які на квітень планують референдум щодо ратифікації цієї угоди.
Томбінськи висловив упевненість у позитивному для України результаті волевиявлення голландців: "Я переконаний, що цей референдум ми пройдемо позитивним шляхом".
Раніше всеукраїнський центр волонтерів представив відеоролик, в якому закликав жителів Нідерландів підтримати на референдумі асоціацію з Україною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?