У лютому жертв грипу немає - керівник СЕС
Категорія
Культура
Дата публікації

У лютому жертв грипу немає - керівник СЕС

У лютому жертв грипу немає - керівник СЕС

Головний санітарний лікар столиці Олег Рубан повідомив, що захворюваність на грип та ГРВІ в столиці пішла на спад, передає ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.
"На сьогодні ситуація поліпшилася. Захворювання йде на спад. Ситуація по дітях стабільна завдяки вжитим превентивним заходам. Також ми маємо стабілізацію ситуації по дорослих - захворюваність знизилася на 16%", - сказав він.
За ситуацією щодо захворювання на грип слідкуватимуть до п'ятниці, 5 лютого.
"Якщо така ж тенденція до зниження спостерігатися далі, то ми скасовуємо ці заходи боротьби з грипом, які впроваджували (масочний режим, часте вологе прибирання і провітрювання, зупинки навчального процесу в освітніх закладах тощо - Ред.)", - сказав керівник СЕС.
Також він зазначив, що пік захворювання вже пройшов.
"У лютому, слава Богу, у нас немає жертв грипу. Превентивні заходи, які вживалися, допомогли подолати недугу", - сказав Рубан.
Нагадаємо, за 1 лютого в Києві було зафіксовано більше 7 тисяч хворих на грип та ГРВІ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?