Західні посли висловили розчарування відставкою Абромавічуса
Категорія
Політика
Дата публікації

Західні посли висловили розчарування відставкою Абромавічуса

Західні посли висловили розчарування відставкою Абромавічуса

Посли ключових країн Євросоюзу, США та Канади виступили з різкою заявою, в якій висловили глибоке розчарування вірогідною відставкою міністра економіки Айвараса Абромавічуса, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу посольства Німеччини.
"Ми глибоко розчаровані відставкою міністра економічного розвитку і торгівлі пана Айвараса Абромавічуса, який досяг справжніх результатів у проведенні реформ в Україні", - заявили посли.
"Протягом минулого року пан Абромавічус і його професійна команда домоглися важливих зрушень у впровадженні жорстких, але необхідних економічних реформ, покликаних стабілізувати українську економіку, викоріненні хронічної корупції, приведенні у відповідність з вимогами програми МВФ і сприянні формуванню більш відкритої і прозорої влади", - йдеться в заяві.
Посли закликали українських лідерів відкинути "свої дріб'язкові розбіжності" і назавжди залишити в минулому "корисливі інтереси, які гальмували розвиток країни протягом десятиліть".
Нагадаємо, Абромавічус заявив про бажання піти у відставку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?