НАБУ мусить розглянути звинувачення на адресу Кононенка - нардеп
Категорія
Політика
Дата публікації

НАБУ мусить розглянути звинувачення на адресу Кононенка - нардеп

НАБУ мусить розглянути звинувачення на адресу Кононенка - нардеп

Національне антикорупційне бюро України має зайнятися заявами про корупційні схеми за участю народного депутата Ігоря Кононенка. Таке припущення зробив народний депутат, член антикорупційного комітету Верховної Ради Дмитро Добродомов, передає ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.
Про це парламентарій сказав, коментуючи мотиви відставки глави Мінекономрозвитку Айвараса Абромавічуса.
"По суті, він зробив короткий звіт роботи свого міністерства, який зводиться до того, що йому нав'язували корупційні схеми", - сказав Добродомов.
Нардеп зазначив, що прізвище Кононенка з'являється все частіше у заявах щодо корупційних схем. Добродомов нагадав, що з подібними звинуваченнями на адресу Кононенка виступав раніше екс-глава СБУ Валентин Наливайченко.
"Ця справа має бути на розгляді НАБУ. Йдеться про вплив народних депутатів на державні підприємства, де процвітає корупція", - підкреслив Добродомов.
Нагадаємо, наразі президент України проводит ь зустріч з главою Мінекономрозвитку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?