Абромавічус йде у відставку: реакція соцмереж
Категорія
Політика
Дата публікації

Абромавічус йде у відставку: реакція соцмереж

Абромавічус йде у відставку: реакція соцмереж
Джерело:  online.ua

У середу міністр економічного розвитку і торгівлі України Айварас Абромавічус заявив про те, що йде у відставку, мотивуючи це небажанням бути ширмою для відвертої корупції тих, хто хоче в стилі старої влади встановити контроль над державними коштами.
При цьому глава Мінекономрозвитку звинуватив народного депутата від БПП Ігоря Кононенка у блокуванні його роботи і роботи міністерства, а також у корупційних схемах.
Така новина викликала бурхливе обговорення серед користувачів соціальних мереж. Зокрема, Бачо Корчилава припустив, що Абромавічуса тепер можуть оголосити неспроможним і непрофесійним, Світлана Заліщук наголосила, що заява міністра змінює статус кулуарних розмов на офіційні звинувачення, а Борис Береза ​​вважає, що заява про відставку говорить про те, що Україна стоїть на порозі цікавих і гучних подій.
Редакція ONLINE.UA зібрала найцікавіші думки користувачів про відставку міністра.



















Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?