Бронежилети 6-го класу могли врятувати загиблих журналістів - Савченко
Категорія
Політика
Дата публікації

Бронежилети 6-го класу могли врятувати загиблих журналістів - Савченко

Бронежилети 6-го класу могли врятувати загиблих журналістів - Савченко
Джерело:  online.ua

У суді Надія Савченко заявила, що вважає винними в загибелі журналістів ВГТРК телеканали, які доручили їм "знімати брехливі сюжети" , передає ONLINE.UA з посиланням на Радіо Свободу.
Надія пояснила, що якби журналістам надали бронежилети 6-го класу, то це могло б врятувати одного з них, тому "їх смерть - на совісті телеканалів".
"У них мав би бути шостий клас бронежилетів, цим мав займатися телеканал, який відправляв їх знімати брехливі сюжети", - заявила Савченко.
"Я не фахівець, але з досвіду я скажу, що Волошин не вижив би навіть у шостому класі бронежилета, але Корнелюк міг би", - сказала Савченко.
Також вона розповіла, що впізнала водія "Ниви" тільки по фотографії, яку їй показав адвокат.
"Я вам про нього розповідала, я розповідала про "Ниву" докладно, але що він Карпов, я дізналася тільки з тієї фотографії, яку мені показав адвокат", - сказала Савченко.


Раніше Надія розповіла про те, як її везли до РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?