Українці вважають, що у владі панує відверта корупція - опитування
Категорія
Політика
Дата публікації

Українці вважають, що у владі панує відверта корупція - опитування

Українці вважають, що у владі панує відверта корупція - опитування
Джерело:  online.ua

У середу міністр економічного розвитку і торгівлі України Айварас Абромавічус несподівано заявив про те, що йде у відставку.
Таке рішення чиновник пояснив тим, що не хоче бути маріонеткою для тих, хто хоче в стилі старої влади встановити контроль над державними грошима. Крім того, глава Мінекономрозвитку розповів про корупційні схеми народного депутата від Блоку Петра Порошенка Ігоря Кононенка.
Заяви Абромавічуса мали широкий резонанс, змусивши Національне антикорупційне бюро України розпочати перевірку фактів, про які заявив міністр, щодо можливого втручання в роботу МЕРТ Кононенка та інших народних депутатів.
Редакція ONLINE.UA запитала в українців, чи згодні вони з тим, що у владі панує відверта корупція.



Як показали результати, практично кожен громадянин країни звинувачує владу в корупції - 99% . Усього 2% жителів центру і півночі України довіряють представникам влади.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?