Гарантую сприяння Абромавічусу - Порошенко
Категорія
Політика
Дата публікації

Гарантую сприяння Абромавічусу - Порошенко

Гарантую сприяння Абромавічусу - Порошенко

Президент України Петро Порошенко зустрівся та поговорив з главою Мінекономіки Айварасом Абромавічусом, повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на сторінку  Facebook  президента України.


"Зустрівся і поговорив з Айварасом Абромавічусом, якого саме я запросив до команди, надав українське громадянство і звернувся до фракції "Солідарність" з пропозицією висунути його на посаду міністра економіки. Айварас підтвердив, що протягом всього часу роботи в Уряді мав повну мою підтримку його реформаторських ініціатив, як безпосередньо, так і через Нацраду реформ. З мого боку, таке сприяння гарантоване й надалі. Вважаю, що Айварас має залишатися міністром і продовжувати реформи. Він пішов думати", - написав Порошенко.
Президент додав, що заяву Абромавічуса повинні розслідувати Національне антикорупційне бюро України. "Все, що сьогодні озвучив Айварас Абрамавічус, має розслідувати Національне антикорупційне бюро як новостворений незалежний орган. Ігор Кононенко звернувся до НАБУ і заявив, що готовий співпрацювати з ним. Про це повідомило керівництво цього органу. Чим швидше суспільство отримає відповідь на поставлені питання, тим краще", - резюмував глава держави.
Раніше повідомлялося, що  глава Мінекономрозвитку  йде у відставку, а за ним і його  заступники.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?