Поки що невідомо хто буде грати Путіна
Категорія
Культура
Дата публікації

Поки що невідомо хто буде грати Путіна

Поки що невідомо хто буде грати Путіна
Джерело:  РІА Новини

Компанія Knightsbridge Entertainment спростовує інформацію про те, що головну роль у фільмі "Путін" гратиме Леонардо Ді Капріо, повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на  РІА Новости.


"Ми ніяких заяв не робили, не знаю, звідки взялася інформація про згоду Ді Капріо", - сказав ТОП-менеджер компанії Валерій Саарян. Він припустив, що джерелом інформації є публікація у німецькому виданні Welt am Sonntag. В інтерв'ю Ді Капріо тільки висловив бажання зіграти Путіна.


"Можу сказати, що у кастингу беруть участь чотири актори першої величини та фільм зніматиме режисер, у якого два Оскара", - додав кінодіяч.


Саарян повідомив, що з президентом РФ проект і сценарій не узгоджувалися. "Це художня картина, яка не вимагає узгодження. З президентом ми на цю тему не спілкувалися", - сказав представник Knightsbridge Entertainment. Проте він уточнив, що юристи кінокомпанії "перевірили і переперевірили" усі можливі питання.
Проект фільму вже заявлений на сайті компанії, а також на порталі IMDB. На обох ресурсах проект має англомовну назву Putin, а поруч із заголовком зазначено, що фільм знаходиться у стадії розробки. Зйомки фільму почнуться навесні 2016 року.


У Ді Капріо є російські корені. Його мати народилася в сім'ї німця Вільгельма Інденбіркена і емігрантки Хелени Інденбіркен (уроджена Олена Степанівна Смирнова). Після Жовтневої революції дворічна Смирнова була вивезена батьками до Німеччини. Сам актор не говорить по-російськи, але, за зізнаннями артиста, його бабуся, яка померла в 2008 році, знала рідну мову.


Раніше повідомлялося, що навесні 2017 року вийде фільм, де Д і Капріо  зіграє Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?