YouTube запускає власні фільми, серіали та програми
Категорія
Цікаве
Дата публікації

YouTube запускає власні фільми, серіали та програми

YouTube запускає власні фільми, серіали та програми
Джерело:  BBC

Відеосервіс YouTube оголосив про те, що починає запуск власних програм, серіалів та повнометражних фільмів, у яких знімуться популярні відеоблогери, які будуть доступні тільки передплатникам сервісу YouTube Red з 10 лютого, повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на  BBC.
Виробництво власних серіалів та фільмів - частина стратегії по залученню користувачів до свого платного сервісу YouTube Red. Раніше відеосервіс намагався залучати платних користувачів за допомогою зірок шоу-бізнесу - платні канали на YouTube Red вели, крім інших, Мадонна та актор Ештон Катчер. Тепер же сервіс робить ставку на YouTube-знаменитостей.
Як повідомили в компанії, першою прем'єрою стане ігровий серіал Scare PewDiePie, головну роль в якому зіграв популярний шведський коментатор відеоігор Фелікс Кьеллберг, відомий під псевдонімом PewDiePie, на канал якого підписані близько 42 млн користувачів. Творцями шоу стали продюсери серіалу "Ходячі мерці".
Також у лютому планується прем'єра документального шоу "Подорож на острів єдинорогів" Лілі Сінгх (у якої близько 8 млн передплатників). Крім того, сервіс викупив права на один з фільмів компанії DreamWorks Animation.
Виробництво власних шоу - стратегія, поширена серед різних онлайн-кінотеатрів. Протягом останніх років YouTube послідовно вживає заходи з монетизації сервісу і залученні користувачів на платній основі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?