Гороскоп на четвер, 4 лютого
Категорія
Культура
Дата публікації

Гороскоп на четвер, 4 лютого

Гороскоп на четвер, 4 лютого
Джерело:  online.ua

Риби

Риби можуть перебільшувати свої досягнення, бачити в прикрашеному світлі перспективи. Не виключена ідеалізація значущої фігури, наприклад, партнера або вчителя. Можливі благі пориви, бажання зробити щось для інших людей. Фантазії можна використовувати як стимул, але не варто плутати їх з реальністю. Варто уникати спокус та самообману, зловживання ліками та алкоголем. Гру уяви добре використовувати для творчості, психологічної співнастройки, уявного моделювання варіантів.


Водолій

У цей день Водолії навряд чи обмежаться проявами світу видимого. Багато представників знаку проявлять особливий інтерес до паранормальних явищ, містичних збігів, технологіям управління свідомістю, цілительства, духовному вчителюванню. Можлива схильність до передбачення картин майбутнього, до фільмів і книг футуристичного змісту. Не виключена тяга до благодійності, незвичайних експериментів та досліджень. Не варто спиратися на фантазії і передчуття, ще не підтверджені практикою.


Козеріг

Козероги можуть дати простір своїй уяві, або тимчасово поринути у світ, створений чужою фантазією. Можуть нагадати про себе ваші духовні або інтелектуальні потреби. Рамки, задані навколишньою дійсністю, сьогодні можуть бути зміщені або проігноровані. Відмінний день для будь-яких занять, стимулюючих творчу сторону вашої натури. Небажано займатися відповідальними справами, призначати важливі ділові зустрічі, укладати офіційні угоди, оформляти і підписувати папери.


Стрілець

Стрільці не проти вийти за встановлені рамки і дозволити собі ряд вольностей. Ви можете дати волю своїй емоційності, творчої захопленості, природному азарту, віри у що-небудь. Вас може поманити пригода, натхнення. Зірки радять вам уникати явних надмірностей, самообману і інших ілюзій, а також ситуацій, що можуть призвести зловживанням владою. Те, що сьогодні здається вам удачею, завтра може підірвати ваш авторитет, позбавити вас потрібної форми, або іншим чином ускладнити ваше становище.


Скорпіон

Сьогодні багато Скорпіонів схильні до марнотратства. Щедрість може бути проявлена ​​у бік близьких, дітей, друзів, коханої людини. Можуть вимагати додаткової оплати ваші старі або нові фантазії. Потенційну небезпеку становить азарт, якщо ситуація вийшла за межі гри. Можливо несподіване придбання, що не входить у ваш стандартний список покупок. Зірки нагадують, що зараз техніка безпеки вимагає від вас бути обачнішими і не чіпати заради забаганок основний капітал.


Терези

Терези можуть тимчасово забути про логіку і послідовність, а замість цього випробувати несподівану емоційну ейфорію або евристичне натхнення. Протягом дня у вас може з'явитися спокуса звернути з второваного шляху, піти у менш вивченому, але більш привабливому напрямку. В дорозі вас може чекати пригода, несподівана зустріч, не виключений містичний знак. Це відповідна доба для відпочинку або вільної діяльності, для прогулянок по околицях або подорожі у мережевій простір.


Діва

Дів підстерігає небезпека прикрасити обстановку, заспокоїтися і розслабитися завчасно. Ймовірна зайва екзальтованість, довірливість, сентиментальність, у справах можливо прожектерство. Щоб не будувати будинок на хиткому фундаменті, не рекомендується захоплюватися фантазіями, спокушатися уявними перемогами. Невірна оцінка сьогоднішніх результатів може обернутися серйозним спотворенням загальної перспективи. Варто знати міру в гостинності, щедрості, шляхетності, потуранні своїм і чужим слабкостям.


Лев

Багато Леви сьогодні готові забути про тверді правила і терміни, стати трохи авантюристами або романтиками. Відступ від норм, традицій, стандартів буде позитивним явищем для незалежних волелюбних особистостей, творчих натур, може позитивно позначитися на іміджі політика або артиста. Небажано втрачати самоконтроль і впадати в азарт діловим людям, службовцям, керівникам, фінансистам. Закоханим не варто поспішати ідеалізувати образ, з яким вони ще недостатньо знайомі в реальності.


Рак

Раків може відвідати раптовий ентузіазм. Поява додаткового стимулу допоможе подолати нудьгу, виконати зайвий обсяг роботи, зробити добру справу. Якщо гуманність є невід'ємною частиною вашої професії, ви будете виконувати свій обов'язок із задоволенням. Це насичений день, якщо ви зайняті в сфері туризму, науки, медицини, освіти, послуг. Може стати актуальним питання, пов'язане з домашніми тваринами. Можливо зцілення від неприємних симптомів захворювання, що важко діагностується.


Близнюки

Близнюкам варто бути уважнішими, щоб не прийняти ілюзію за істину. Якщо ви схильні приймати бажане за дійсне, буде важко уникнути помилок і не погнатися за міражем. Бажано поставитися критичніше до людей, які претендують на роль гуру, до любителів прикрашати правду і пускати пил в очі. Не варто відриватися від реальності, укладаючи альянси, складаючи довгострокові плани. Корисно мати чіткі критерії для оцінок, уникати зайвої ідеалізації людей, обстановки, майбутніх перспектив.


Телець

Події цього дня здатні похитнути тверді підвалини Тельців, особливо прагматиків та консерваторів. Сьогодні можна отримати доказ працездатності незвичайної ідеї, позбутися від штампів і забобонів. Найбільш цікаві моменти дня можуть бути пов'язані з вдалим рятуванням від небезпеки, розширенням можливостей, зіткненням з чужою культурою або з духовним пластом життя. У момент кризи або випробування, гарне збіг обставин здасться не простим збігом, а знаком згори.


Овен

Багатьом Овнам цей день дасть привід для творчого або духовного підйому. Сьогодні посилюється потреба в пригодах, інтерес до додаткових варіантів і можливостей. Може зіграти велику роль щасливий випадок, цікава зустріч. Можливо несподіване осяяння, що допомагає вийти з круговороту рутинних проблем, вирішити неоднозначне завдання в юридичній або етичній області. Прекрасний день для винахідників, мандрівників, ентузіастів нетривіального напрямку в науці, мистецтві, політиці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?