Європарламент вводить заходи проти забруднення повітря автомобілями
Категорія
Економіка
Дата публікації

Європарламент вводить заходи проти забруднення повітря автомобілями

Європарламент вводить заходи проти забруднення повітря автомобілями
Джерело:  BBC

Европарламент ухвалив законопроект щодо заходів, які посилюють умови тестування дизельних автомобілів на забруднення навколишнього середовища, що вступлять в силу в 2017 году, передає  ONLINE.UA  з посиланням на  ВВС.
Нові правила, прийняті після  скандалу  з викидами автомобілів Volkswagen, передбачають тести і в лабораторних умовах, і на дорозі. Раніше тести проводилися тільки в лабораторії.
Нові правила набудуть чинності в 2017 році. При тестуванні на дорогах буде допускатися досить значне перевищення норми забруднення. Це викликало протест екологічних груп, які порахували нові правила занадто м'якими.
Проти прийняття пакету заходів голосували представники "зелених" та ліберальних фракцій.


"На жаль, за чисте повітря, чесну конкуренцію та закон сьогодні не проголосували", - сказав журналістам голландський парламентарій Гербер Ян Гербранда.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?