Україна отримає від Японії близько $300 млн на реформи
Категорія
Економіка
Дата публікації

Україна отримає від Японії близько $300 млн на реформи

Україна отримає від Японії близько $300 млн на реформи
Джерело:  Укрінформ

Верховна Рада ратифікувала угоду з Японією про надання Україні кредиту в розмірі $300 млн на реалізацію економічних реформ, передає  ONLINE.UA  з посиланням на  Укрінформ.
Відповідне рішення підтримали 267 народних депутата.
Кредитним договором передбачається надання Україні кредиту в розмірі 36,969 млрд японських ієн (близько $300 млн) на 20 років з 6-річним пільговим періодом зыі змінною процентної ставки (JPY LIBOR + 0,05%). Повернення позики передбачається здійснювати раз на півроку - 20 червня та 20 грудня.
Угода була підписана 4 грудня 2015 року в Києві. Його ратифікація дозволить залучити кошти для здійснення економічних реформ в Україні. Після завершення всіх внутрішньодержавних процедур, необхідних для набрання чинності угоди, кошти надійдуть єдиним траншем в загальний фонд державного бюджету.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?