Посол РФ у лютому привітав главу МЗС Польщі з Новим роком
Категорія
Світ
Дата публікації

Посол РФ у лютому привітав главу МЗС Польщі з Новим роком

Посол РФ у лютому привітав главу МЗС Польщі з Новим роком
Джерело:  Радіо Польща

Російський посол в Польщі Сергій Андрєєв зустрівся з міністром закордонних справ Польщі Вітольдом Ващиковським, передає  ONLINE.UA  з посиланням на  Польське радіо.
Глава польського МЗС розповів, що російський посол «прийшов, щоб привітати МЗС Польщі з Новим роком». Зустріч польського міністра та російського посла відбулася на прохання Андрєєва. Після зустрічі Ващиковський зазначив, що розмова з російським дипломатом тривала 3-4 хвилини.
«Пан посол прийшов, щоб побажати всього хорошого в Новому році. Я використав цю можливість і нагадав йому, що тривають переговори з приводу  проблем  польських та російських перевізників. Також я висловив надію на те, що переговори закінчаться позитивним результатом, тому що, в іншому випадку, на цьому втратять обидві сторони», - повідомив глава МЗС Польщі.
«Пан посол не торкнувся жодної з тих тем, які ми піднімали у Москві. Ми не говорили ні про Смоленську катастрофу, ні про повернення уламків борту Ту-154М», - додав Ващиковський.
Раніше повідомлялося, що Польща  відновить  розслідування причин авіакатастрофи під Смоленськом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?