У БПП відмовилися виключити Кононенка з фракції
Категорія
Політика
Дата публікації

У БПП відмовилися виключити Кононенка з фракції

У БПП відмовилися виключити Кононенка з фракції
Джерело:  Hromadske

Фракція Блок Петра Порошенка не підтримала питання складання депутатських повноважень з першого заступника керівника партії Ігоря Кононенка. Про це повідомив лідер фракції Юрій Луценко, передає  ONLINE.UA  з посиланням на  hromadske.tv.
«За зняття мандата з Кононенка проголосував тільки Єгор Фірсов. А той, хто ставив таке питання - не голосував», - зазначив політик.


Нардеп від БПП Сергій Лещенко на своїй сторінці у  Facebook  заявив, що насправді "за" позбавлення Кононенка мандата проголосували, щонайменше, десять парламентаріїв, а на засіданні самої фракції було 60 нардепів замість 140.


Члени фракції підтримали ініціативу про звернення Ігоря Кононенка в Національне антикорупційне бюро. Сам Кононенко на засіданні фракції не був присутній.
Нагадаємо, 3 лютого глава Мінекономрозвитку Аварас Абромавічус  оголосив  про відставку, звинувативши Ігоря Кононенка в корупції. НАБУ взялося за  розслідування  звинувачень міністра на адресу депутата від БПП.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?