На півдні Японії сталося потужне виверження вулкана (відео)
Категорія
Події
Дата публікації

На півдні Японії сталося потужне виверження вулкана (відео)

На півдні Японії сталося потужне виверження вулкана (відео)
Джерело:  The Guardian

Метеорологічне агентство країни повідомило, що вулкан Сакураджіма вибухнув близько 7 вечора за місцевим часом (о 10 ранку за Гринвічем). Громадський мовник NHK показав, як темно-сірий дим, помаранчеві сплески і блискавки піднімаються в небо, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Guardian.
Ніяких безпосередніх повідомлень про травми не надходило, але метеорологічне агентство заборонило в'їзд в область, розширивши навколо існуючого кратера заборонену зону радіусом 1,2 милі.
Виверження, втім, було середнім порівняно з останнім виверженням, яке було в вересні, вулканолог Університету Кіото Казухіро Ісіхара сказав NHK.
"Я не думаю, що будуть якісь серйозні наслідки, - сказав Ісіхара. - Але, звичайно, ми повинні продовжувати моніторити вулканічну активність".
Японський архіпелаг знаходиться на вершині Тихого океану "Кільце вогню" і має більш 100 вулканів. Під час виверження Онтаке в центральній Японії в 2014 році загинуло 57 осіб.

Відео: NewsNorwat via YouTube

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?