Наша мета - сучасний європейський парламент - Гройсман
Категорія
Політика
Дата публікації

Наша мета - сучасний європейський парламент - Гройсман

Наша мета - сучасний європейський парламент - Гройсман
Джерело:  Укрінформ

Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман заявив, що Рада офіційно приєдналася до Декларації відкритості парламенту. Був також оприлюднено План дій по реалізації цієї Декларації, передає ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.
"Будь-яка заява залишиться папірцем, якщо вона не має під собою конкретного плану дій. Наша мета - побудувати якісний, сучасний європейський парламент, який буде націлений на прийняття якісних професійних рішень... Наш план дій щодо реалізації Декларації відкритості парламенту містить сім розділів. По-перше, треба змінити законодавчий процес і спроможність Верховної Ради України. Потрібен політичний нагляд за виконавчою гілкою влади, що ми будемо обов'язково виконувати в цьому році. Відкритість і підзвітність громадянам; адаптація до законодавства Європейського Союзу, тобто експертиза і визначення того, що треба зробити для нашої повноцінної європейської інтеграції", - сказав Гройсман.
Нагадаємо, Гройсман збере раду коаліції, щоб обговорити розпуск уряду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?