Нардепи просять переглянути "закон Савченко"
Категорія
Політика
Дата публікації

Нардепи просять переглянути "закон Савченко"

Нардепи просять переглянути "закон Савченко"

Народні депутати України Борислав Береза ​​та Ігор Луценко подали поправку до "Закону Савченко", яка не дозволить використовувати закон для осіб, які вчинили тяжкі та особливо тяжкі злочини Про це повідомив Борислав Береза ​​на своїй сторінці в Fаcebook, передає ONLINE.UA.
"Після прийняття так званого "Закону Савченко", - суть якого зводилася до того, що день в СІЗО за два в тюрмі, над нами дійсно повисла загроза дострокового звільнення порядку 7000 злочинців. Цим законом, щоб вийти на свободу, вже скористався суддя-колядник Зварич. Використовуючи цей закон, планує вийти достроково колишній депутат Лозинський, який вбив людину. Це необхідно припинити", - написав Береза.
Політик додав, що сподівається на розуміння колег і підтримку залу при голосуванні.
Нагадаємо, закон про внесення змін до Кримінального кодексу України, співавтором якого виступила народний депутат Надія Савченко, був підписан ий президентом 23 грудня 2015 року та набув чинності на наступний день.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?