Біля бази ООН в Тімбукту вибухнула бомба
Категорія
Події
Дата публікації

Біля бази ООН в Тімбукту вибухнула бомба

Біля бази ООН в Тімбукту вибухнула бомба
Джерело:  Associated Press

Замінована машина вибухнула в п'ятницю поряд з поліцейською дільницею ООН в північній частині Малі, відомо про одного загиблого малійському солдата і кількох ранених, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на AP.
Представник місії Олів'є Сальгадо сказав, що в таборі в Тімбукту було кілька поліцейських, тому що вони пересувають штаб ближче до аеропорту.
Міністр оборони Малі Тиман Кулібалі повідомив, що один солдат був убитий і троє поранені. Крім того, постраждали двоє цивільних.
Ідрісса Дико, який живе недалеко від місця події, розповів, що земля затряслася і тріснули вікна під час його ранкової молитви.
Бойовики, пов'язані з Аль-Каїдою, зайняли північ Малі в 2012 році, але були витіснені військовими силами під французьким керівництвом в 2013 році. Але нападу в регіоні тривають і просуваються все далі на південь.
Раніше вже повідомлялося про напад на базу ООН в Тімбукту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?