Глава ВР підписав розпорядження про заходи забезпечення відкритості роботи ВР
Категорія
Політика
Дата публікації

Глава ВР підписав розпорядження про заходи забезпечення відкритості роботи ВР

Глава ВР підписав розпорядження про заходи забезпечення відкритості роботи ВР

Володимир Гройсман підписав розпорядження про заходи щодо забезпечення відкритості роботи парламенту, повідомляє  ONLINE.UA  з посиланням на  УНІАН.
"Я сьогодні підписав розпорядження про деякі заходи щодо забезпечення відкритості процесу роботи Верховної Ради, її органів, народних депутатів України та апарату Верховної Ради" , - сказав Гройсман.
Під час заходу в ході презентації плану дій щодо реалізації Декларації відкритості парламенту виступили представники громадських організацій моніторингу парламентської діяльності.
Як наголошується в прес-релізі, оскільки Верховна Рада приєдналася до Декларації відкритості парламенту, то таким чином Україна стала однією з перших країн-учасниць ініціативи "Партнерство" Відкритий уряд ", яка розробила план дій не тільки для уряду, але і для парламенту.


Зазначається також, що на сьогоднішній день більше 160 організацій моніторингу парламентської діяльності з 82 країн приєдналися до Декларації відкритості парламенту.


Раніше повідомлялося, голова Верховної Ради України Володимир Гройсман заявив, що Рада офіційно приєдналася до  Декларації відкритості парламенту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?