Чоловікам схуднути легше - дослідження
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Чоловікам схуднути легше - дослідження

Чоловікам схуднути легше - дослідження
Джерело:  Настрій

Група вчених, провівши серію досліджень на мишах, змогла прийти до висновку, що через особливості мозку жінкам худнути складніше, ніж чоловікам. У осіб різної статі область мозку, що відповідає за витрату енергії, працює по-різному, передає  ONLINE.UA  з посиланням на  Настрій.


В ході експерименту були відібрані самці і самки, що відрізняються високим апетитом і низьким рівнем активності. Після стимуляції вироблення гормону, що відповідає за зниження апетиту і підвищення активності, самцям вдалося схуднути, а самкам, - ні.


Дослідження способу роботи гормонів в мозкових центрах представників різних особин все ще тривають, проте вчені вже впевнені, що для жінок і чоловіків необхідні різні ліки від ожиріння.


Раніше  повідомлялися  результати дослідження про те, в яку пору року краще всього худнути.


Також  публікувалася  інформація про те, що, згідно з опитуванням, більшість жінок змушує своїх чоловіків худнути потай від них.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?