Ми маємо оформлену політичну кризу уряду - Луценко
Категорія
Політика
Дата публікації

Ми маємо оформлену політичну кризу уряду - Луценко

Ми маємо оформлену політичну кризу уряду - Луценко

Лідер фракції БПП Юрій Луценко заявив, що в парламенті почалася незворотна криза. А вихід з неї можуть знайти спільно прем'єр-міністр, Кабмін і парламент, передає ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
"На жаль, повинен засвідчити, що маємо вже стовідсотково оформлену політичну кризу коаліції та коаліційного уряду", - заявив Луценко.
Він зазначив, що фракція Народний фронт ультимативно говорить лише про прем'єра Яценюка. "З іншого боку, тепер уже три фракції ультимативно говорять про прем'єра не Яценюка", - підкреслив Луценко.
Також він зазначив, що сьогоднішня заява лідера фракції Радикальної партії Олега Ляшка означає, що "у потенційного прем'єр-міністра Яценюка немає голосів для проведення законів".
"Це означає повномасштабну політичну кризу. І це означає, що прем'єр-міністр, Кабінет міністрів, парламент повинні знайти вихід з цієї ситуації", - підкреслив лідер фракції БПП.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?