Проектувальник заарештований за обвалення будівлі під час землетрусу на Тайвані
Категорія
Події
Дата публікації

Проектувальник заарештований за обвалення будівлі під час землетрусу на Тайвані

Проектувальник заарештований за обвалення будівлі під час землетрусу на Тайвані
Джерело:  BBC

Організатор будівництва будівлі, яка зруйнувалася в результаті землетрусу на Тайвані, що стався в суботу, був заарештований, повідомляють місцеві ЗМІ, передає ONLINE.UA з посиланням на BBC News.
Мінімум 39 осіб загинули всередині житлового комплексу Weiguan Jinlong (Golden Dragon). Близько 320 осіб були врятовані, але більше 100 чоловік все ще можуть бути під завалами.
Це була одна з небагатьох будівель, які зазнали серйозних збитків, що викликало питання про її будівництво.
У згасаючій надії знайти більше тих, хто вижив, рятувальники тепер використовують важку техніку, щоб збити частини скинутої конструкції. Сотні солдатів беруть участь у рятувальних роботах, при додатковій допомозі високотехнологічного обладнання, службових собак і кранів.
У вівторок родичі постраждалих часто переривали мера Вільяма Лай, позаяк він дав брифінг про хід пошуків, після 72-годинного так званого "золотого вікна" для знаходження живих.
Було розпочато розслідування, щоб дізнатися, чи сприяла конструкція Weiguan Jinlong розпаду будівлі.
Землетрус магнітудою 6,4 бала було потужним, але лише кілька інших будівель були пошкоджені, завдяки суворим будівельним нормам на сейсмонебезпечному острові.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?