Українці втомилися від корупції - глава МЗС Литви
Категорія
Політика
Дата публікації

Українці втомилися від корупції - глава МЗС Литви

Українці втомилися від корупції - глава МЗС Литви
Джерело:  Delfi

Громадяни України відчувають втому не тільки від війни на сході країни, а й від корупції. Таку думку висловив міністр закордонних справ Литви Лінас Лінкявічюс, передає ONLINE.UA з посиланням на Delfi.lt.
Міністр сподівається, що відставка Айвараса Абромавічуса з голови Мінекономрозвитку "змусить задуматися про те, що прийшов час для радикального очищення, а не на словах".
"Люди справді втомилися не тільки від війни, але і від корупції, для викорінення якої, очевидно, застосовуються недостатні заходи", - сказав Лінас Антанас Лінкявічюс. Він зазначив, що нинішня напруженість в уряді України "викликає занепокоєння у всіх, хто сподівається на ефективні реформи в Україні".
За словами глави МЗС Литви, крах українського уряду сприятиме підвищенню нестабільної ситуації в сфері безпеки, яка останнім часом погіршилася.
Нагадаємо, міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавічус заявив про бажання піти у відставку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?