Заява Абромавічуса "струсонула політичну еліту" - Пивоварський
Категорія
Політика
Дата публікації

Заява Абромавічуса "струсонула політичну еліту" - Пивоварський

Заява Абромавічуса "струсонула політичну еліту" - Пивоварський

Міністр інфраструктури Андрій Пивоварський вважає, що політики, які відкликали заяви про відставку, дали другий шанс своїм колегам переосмислити те, що відбувається і почати діяти на благо країни, передає ONLINE.UA з посиланням на ЛІГА.net.
Також він сказав, що заява Айвараса Абромавічуса про відхід з посади міністра економіки "струсонула політичну еліту".
Наступного дня в Кабміні відбулася "абсолютно відверта дискусія" за участю всіх міністрів. З Пивоварським спілкувався і прем'єр-міністр Арсеній Яценюк.
"Спілкувалися дуже довго, і я усвідомлено прийняв репутаційний ризик, відкликавши свою заяву про відставку", - сказав міністр інфраструктури.
"Ми спробували вставити ногу в двері, що закриваються, щоб дати можливість політикам, депутатам, усім гілкам влади переосмислити те, що відбувається, зробити певні висновки і, нарешті, почати приймати рішення на благо країни, а не в ім'я особистих інтересів", - заявив він .
"Я бачив лише два варіанти розвитку подій. Перший: глибоку кризу, розвал уряду і перевибори. При такому сценарії можна було б очікувати ще більш різких заяв з боку міжнародного співтовариства і, можливо, скорочення фінансових програм", - сказав міністр.
"Другий сценарій, за яким ми прийняли рішення йти, - дати можливість політикам нарешті прийняти важливі для країни рішення. Рішення, які кардинально змінять темп реформування країни. Зараз той момент, коли є всі підстави для прийняття рішень, про які говорять 20 років", - сказав Пивоварський.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?